Nog een aantal weken en dan gaat deze vakantieperiode weer over in de regelmaat van de werkweken. Vakantieperiode of niet: Qlift is altijd 24/7 voor u bereikbaar.

In geval van liftstoring zijn wij telefonisch bereikbaar op 0251-321390.

Mocht u op zoek zijn naar een lift, onderhoudscontract of dient uw lift te worden gerenoveerd dan zijn onze adviseurs tijdens kantooruren bereikbaar op 0251-321390.

Daarnaast kunt u altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@qlift.nl.

Voor degene die op vakantie zijn óf nog gaan: geniet, doe voorzichtig en blijf gezond!

 

Check je vakantie weer! 

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.