Vorige week heeft Qlift met de demontage van een glazen lift te Heerhugowaard de 1e fase van dit project succesvol afgerond. De demontage is de voorbereiding op de nieuwe lift die over enkele weken geplaatst gaat worden. Tussendoor zal de staalconstructie nog worden aangepast.

Demontage van deze glazen lift vereist een uiterst zorgvuldige voorbereiding en dito uitvoering.

plaatsen werkvloeren

Nadat de nieuwe hijsgelegenheid is geïnstalleerd wordt de lift geparkeerd op de begane grond. Vervolgens worden de werkvloeren aangebracht, de schachtdeuren verwijderd en alles arbo-technisch dichtgezet.

Alle glazen schachtpanelen worden zorgvuldig afgedekt met verhuisdekens en de onderste drie meter wordt aan de binnenzijde geheel met hout bekleed. Dit wordt gedaan om bij beschadigingen en glasbreuk te voorkomen. Na verwijdering van het besturing, bekabeling, aandrijving, staal, etc. wordt de gehele liftinstallatie in delen compleet gescheiden afgevoerd voor recycling. Alles uiteraard op een milieubewuste wijze.

Heeft u een lift welke moet worden vervangen en/of gedemonteerd en milieuvriendelijk moet worden afgevoerd? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

Meer informatie over liftdemontage

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lift technische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lift technische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.

 

Leuke blog over het maken van duidelijke afspraken.

Join the discussion One Comment

  • […] Deze week hebben wij een speciale hydraulische panoramalift opgeleverd in Heerhugowaard. Deze lift is geplaatst in de bestaande ronde schacht met glazen panelen, voorheen het domein van een prachtige Helix lift. Om de transparantie te behouden is de lift voorzien van een speciale glazen liftcabine met 4-delig centraal openende glazen deuren. Naast de levering en plaatsing van de lift heeft Qlift ook coördinatie van de sloop werkzaamheden van de oude lift op zich genomen (lees meer). […]