Recent hebben wij een preventieve deurrenovatie afgerond in Leiden. De kooideuraandrijving is vervangen en daarnaast zijn de deurrollen, -sloffen en -snaren vernieuwd.

De deuraandrijving was qua leeftijd (bouwjaar 1994) aan een preventieve vervanging toe, zodoende hebben wij de VvE geadviseerd de aandrijving preventief te vervangen. Door de preventieve vervanging worden vervelende deurstoringen en langdurige stilstand van de lift voorkomen.

Als onderhoudspartij vinden wij het belangrijk dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de lift. De gebruikers van een lift zijn vaak erg afhankelijk van de lift. Dit is de reden dat wij een preventief advies uitbrengen op basis van MJOP en de bevindingen van de onderhoudsmonteur. Aan de VvE laten wij de keuze correctief of preventief vervangen van cruciale onderdelen. Als het besef er maar is dat een correctieve denkwijze vaak voor een langere stilstand zorgt, dan kan men de keuze weloverwogen maken.

Wilt u onnodige storingen aan de lift voorkomen en bent u op zoek naar een onderhoudspartij met een pro actieve houding? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

deurrenovatie_leiden

Kenmerken

Type installatie: Otis

Hefvermogen   : 630kg

Aandrijving      : hydraulisch

Stopplaatsen    : 4

Oplevering       : 2021

 

Grachtenwandeling Leiden

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.