Via Liftmanager® kunnen wij, maar u als eigenaar/gebruiker ook, de prestaties van de lift(en) realtime blijven volgen. Optimale transparantie in de onderhoudskosten in combinatie met ons Qsensor-onderhoudscontract! Hieronder een uitleg hoe het Qsensor-gebruiksonderhoud werkt.

transparantie_qsensor

Qsensor-gebruiksonderhoud van uw liftinstallatie(s)

Wanneer u dit onderhoudscontract bij ons afsluit dragen wij zorg voor het onderhoud van uw lift(en) door onze ervaren liftmonteurs. Het uitgebreide onderhoud zal uitgevoerd worden zo snel mogelijk na opdracht. Na een aantoonbaar aantal ritten volgt, binnen een bepaalde bandbreedte, een kleine beurt. We monteren daartoe zo snel mogelijk na opdracht meerdere sensoren op de lift. Dit kunt u ook volgen in het online portal dat we beschikbaar maken. Na ieder bezoek heeft u de garantie op een veilige en correcte werking van de lift tot het volgende bezoek. De eerste drie storingsbezoeken voor lifttechnische storingen voeren wij daartoe geheel kosteloos uit. Onderdeel van het contract is de keuring door een door de overheid erkende keuringsinstelling en de noodzakelijke assistentie door een liftmonteur.

Meten = Weten

De sensoren Liftboxs® en de Liftboxs®-Door zorgen voor de informatie waarmee wij deze onderhoudsvorm met data kunnen onderbouwen. Zowel de aantallen ritten en deurbewegingen als de bijbehorende (big-data) slijtagecijfers bepalen voor ons de onderhoudsinterval, de MJOP en de adviezen aan u als klant. Kortom transparantie in uw onderhoudskosten van de lift(en). Voor meer informatie lees ons nieuwsbericht en/of bezoek de website van onze partner Liftinsight.