Loopt het huidige onderhoudscontract voor uw liftinstallatie aan het einde van dit jaar af? Dan is nu het moment om uw huidige contract voor het liftonderhoud te gaan evalueren. U heeft niet alleen tijd nodig om het contract te evalueren, maar eventueel ook om een nieuwe partij te zoeken.

Evaluatievragen

– Zijn de afgesproken onderhoudsbeurten naar wens uitgevoerd?
– Zijn de storingsopvolgingen naar wens verlopen?
– Ervaart u het contact als snel, direct en prettig?
– Is er sprake van enige flexibiliteit?
– Denkt de huidige liftenfirma met u mee?
– Is uw huidige service overeenkomst nog marktconform? Betaalt u niet te veel voor wat er geleverd wordt?
Als u twijfelt over bovenstaande punten dan adviseren wij u dit snel te bespreken met uw huidige onderhoudspartij. Komt u er niet uit dan is het verstandig om bij andere liftenbedrijven een offerte te gaan opvragen.

Vrijblijvende offerte liftonderhoud

Bij Qlift is een aanvraag voor een vrijblijvende offerte voor het liftonderhoud zo geregeld. U kunt altijd bellen met één van onze adviseurs op 0251-321390 of u vult heel eenvoudig ons aanvraagformulier in en wij nemen direct contact met u op. Desgewenst maken wij een afspraak op locatie voor een opname van de liftinstallatie en natuurlijk om uw wensen door te spreken.

Service & Onderhoud

Een lift dient te allen tijde goed onderhouden te worden. Onderhoud is zelfs verplicht om de veiligheid en betrouwbaarheid van een liftinstallatie te garanderen. Een liftinstallatie dient niet voor niets ook eens per 18 maanden gekeurd te worden. Dit is een wettelijke verplichting. Op deze manier zijn gebruikers van de lift er zeker van dat zij de lift veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Een lift bezitten brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. U moet als verantwoordelijke voor de lift aan kunnen tonen aan uw gebruikers dat u voldoet aan alle wettelijke eisen. Een keuring is in principe niet meer dan een formaliteit als u het onderhoud van uw lift gedegen en kundig laat uitvoeren. En vakkundig liftonderhoud kunt u wel aan Qlift overlaten, dat laten wij dagelijks zien bij de liften die bij het ons in onderhoud zijn.

Optimale exploitatiekosten door liftonderhoud

Onderhoud van uw liftinstallatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de beschikbaarheid en de kostenbeheersing. Een storing kost geld en zorgt voor ongemak. Door gedegen onderhoud wordt dit voorkomen. Goed liftonderhoud heeft een positief effect op de beheersbaarheid van de exploitatiekosten van een liftinstallatie.
Door gedegen periodiek liftonderhoud worden de exploitatiekosten dus geoptimaliseerd. In de eerste plaats worden ze veel meer voorspelbaar. Doordat er veel minder storingen optreden, vertonen de uitgaven rondom uw liftinstallaties niet meer zo’n grillig verloop. Ten tweede worden de exploitatiekosten ook nog eens verlaagd omdat grote vervangingen door goed onderhoud worden uitgesteld.
En uiteraard wordt veel stress voorkomen die er vaak komt kijken bij liftstoringen. Geen dringende telefoontjes meer ’s avonds of in het weekend, maar lekker genieten van uw vrije tijd.