Hoe vervelend de COVID-19 tijd ook is, het biedt ook de mogelijkheid om groot onderhoud te laten uitvoeren aan bijvoorbeeld de lift.

Op kantoor is het rustiger doordat de Rijksoverheid adviseert zo veel mogelijk thuis te werken tot in ieder geval 1 september. Dit kan dus een prima moment zijn om werkzaamheden aan de lift te laten uitvoeren. U kunt denken aan het vernieuwen van het interieur van de liftcabine of het preventief laten vervangen van onderdelen.

Voor uw geruststelling: onze monteurs en de monteurs van onze collega-bedrijven zijn volgens de RIVM richtlijnen aan het werk, treffen de juiste hygiënemaatregelen en houden 1,5 meter afstand. Met klanten worden er vooraf goede afspraken gemaakt of en wanneer de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Bent u nog geen klant van Qlift? Geen probleem vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

RIVM richtlijnen COVID-19 omtrent werk

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.