Een langlopend onderhoudscontract voor een lift kan ervoor zorgen dat je hier niet actief mee omgaat. Voor je het weet is de termijn voor opzegging weer verstreken. Het onderhoudscontract wordt dan weer stilzwijgend verlengd met de afgesproken termijn.

Qlift geeft het advies om elk jaar alle onderhoudscontracten eens na te lopen en te evalueren. Noteer de einddata en vraag offertes op bij diverse bedrijven. Aan de hand van deze offertes kan je bepalen wat je echt belangrijk vindt aan een goede onderhoudspartij.

Prijsstelling is natuurlijk belangrijk maar denk ook eens aan de onderstaande aspecten:

– Zit het onderhoudsbedrijf bij ons in de regio?

– Ervaren wij het contact als snel, direct en prettig?

– Is het een onafhankelijk bedrijf?

– Is er sprake van enige flexibiliteit?

– Denken ze met ons mee?

Mocht er een duidelijk beeld zijn ontstaan van wat je belangrijk vindt, dan adviseren wij om het langlopende contract alvast op te zeggen. Ook al loopt deze bijvoorbeeld nog drie jaar, verlengen kan altijd nog.

Bij de partij waar iedereen zich goed bij voelt kan direct een nieuw contract worden afgesloten. Het nieuwe contract gaat in per einddatum van het lopende contract. Dit is totaal geen probleem!

Qlift heeft bijvoorbeeld een mooie actie lopen voor het liftonderhoud.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2020. En daar kunt u ook gebruik van maken.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

https://www.localink.nl/de-voordelen-van-een-lokale-focus/