Een nieuwe cabineafwerking in uw lift zorgt voor een fris en verzorgde uitstraling. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit het gevoel van veiligheid tijdens de rit verhoogd én vandalisme helpt te voorkomen.

qlift_lift_wrappen

Voorbeeld lift wrappen

Qlift biedt u een uitgebreide keuze in materialen en uitvoeringen voor de liftwanden, plafond, vloer, verlichting en comfort. Ook het wrappen van de liftcabine behoort tot de mogelijkheden. Met het wrappen van de cabine, liftdeuren en omkappingen kunt u een ontwerp/foto kiezen die past bij de uitstraling van uw pand. Het verwijderen en plaatsen van een nieuwe cabineafwerking neemt gemiddeld genomen één werkdag in beslag.

Mocht uw lift een opfrisbeurt kunnen gebruiken en heeft u advies nodig bel dan één van onze adviseurs tijdens kantooruren op 0251-321390.

Daarnaast kunt u altijd ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@qlift.nl.

 

Bijzondere lift wraps

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.