Stel er moet een lift worden gesloopt en/of vervangen, dan is het verstandig een specialist voor de liftdemontage in te schakelen. Het demonteren van de liftonderdelen vraagt om een speciale voorbereiding en uitvoering. Dit omdat men vaak in kleine ruimtes, de liftschacht en machinekamer, moet werken. Daarnaast zijn de panden vaak gewoon in gebruik als kantoor of woongebouw en dienen de liftonderdelen milieuvriendelijk te worden gesorteerd en afgevoerd.

In de bijna 15 jaar van het bestaan van Qlift hebben wij de expertise opgebouwd om een lift op vakkundige wijze te demonteren en af te voeren naar het hergebruik- en/of afvalcircuit. Qlift werkt in opdracht van sloopbedrijven, aannemers, pandeigenaren, VvE’s en particulieren.

Onze mannen zijn VCA gecertificeerd en wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liften in bestaande situaties. Lees hier verder 

Heeft u behoefte aan meer informatie? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

VCA wat houdt dat in?

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.

Join the discussion One Comment