U kent het vast wel: lopende onderhoudscontracten bij diverse liftenfirma’s en de tijd ontbreekt u om de liftenportefeuille op orde te brengen. Wij hebben voor diverse partijen de complete liftenportefeuille reeds op orde gebracht. Dat klinkt goed, maar hoe werkt het?

 • U levert bij ons een overzicht aan met alle liftadressen
 • Wij gaan de adressen bezoeken voor een opname
 • U ontvangt een rapportage inzake onze bevindingen
 • Wij leveren vrijblijvende offertes aan voor onderhoud, keuring en de eventuele reparaties
 • Én wij verzorgen de complete overstap

De voordelen van het inschakelen van Qlift:

 • Kosteloze opname van alle liften*
 • Aantrekkelijke korting bij afsluiten meerdere contracten
 • Kortlopende contracten
 • Kennis van alle merken liften onder één dak
 • Korte lijnen en één aanspreekpunt
 • Online inzage van de liftgegevens
 • MJOB

Werkt u bij een VvE beheerder, gemeente, schoolbestuur en/of vastgoedbeheerder en wenst u overzicht in de liftenportefeuille bel dan vrijblijvend met één van onze adviseurs tijdens kantooruren op 0251-321390. Daarnaast kunt u altijd ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@qlift.nl.

* bij ingang van de onderhoudsovereenkomst ontvangt u een credit voor de opnamekosten.

 

Service & Onderhoud Qlift

Service & Onderhoud

Een lift dient te allen tijde goed onderhouden te worden. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk  om de veiligheid en betrouwbaarheid van een liftinstallatie te garanderen. Een liftinstallatie dient naast het onderhoud tevens iedere 18 maanden gekeurd te worden door een onafhankelijke instantie. Op deze manier zijn de eigenaar en de gebruikers van de lift er van verzekerd dat zij de lift veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Een lift bezitten brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, waarbij de lift moet voldoen aan alle wettelijke eisen. Een keuring is in principe niet meer dan een formaliteit als u het onderhoud van uw lift gedegen en kundig laat uitvoeren. En vakkundig liftonderhoud kunt u wel aan Qlift overlaten, dat laten wij dagelijks zien bij de liften die bij het ons in onderhoud zijn.

Optimale exploitatiekosten door liftonderhoud

Onderhoud van uw liftinstallatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de beschikbaarheid en de kostenbeheersing. Een storing kost geld en zorgt voor ongemak. Door gedegen onderhoud wordt dit voorkomen. Goed liftonderhoud heeft een positief effect op de beheersbaarheid van de exploitatiekosten van een liftinstallatie.
Door gedegen periodiek liftonderhoud worden de exploitatiekosten dus geoptimaliseerd. In de eerste plaats worden ze veel meer voorspelbaar. Doordat er veel minder storingen optreden, vertonen de uitgaven rondom uw liftinstallaties niet meer zo’n grillig verloop. Ten tweede worden de exploitatiekosten ook nog eens verlaagd omdat grote vervangingen door goed onderhoud worden uitgesteld.
En uiteraard wordt veel stress voorkomen die er vaak komt kijken bij liftstoringen. Geen dringende telefoontjes meer ’s avonds of in het weekend, maar lekker genieten van uw vrije tijd.