Wilt u besparen op de kosten aan uw lift? Regelmatig en goed liftonderhoud loont!

Bijvoorbeeld een licht ratelend geluid kan in eerste instantie onschuldig lijken maar kan uiteindelijk een grote kostenpost worden als deze niet direct wordt aangepakt. Het opsporen van het geluid en daarna smeren of vastzetten van de boosdoener kan een versnellende vervanging van een compleet onderdeel voorkomen. Daarom is het goed uw lift regelmatig en gestructureerd te laten onderhouden. Als u op tijd kleine gebreken aanpakt dan voorkomt u te snelle grote reparaties en dus uitgaven.

Qlift is voorstander van proactief ofwel preventief liftonderhoud. Het geeft ons een goed gevoel de lift in goede staat te houden en het bespaart u uiteindelijk in de kosten. Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

Leuke bespaartips

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.