Liftonderhoud Qlift bv

Tagged → , , , , , , , , , ,

13 januari 2016 in Nieuws, Service & Renovatie

Liftonderhoud Qlift bv

Liftonderhoud door Qlift bv

Onderhoud is belangrijk voor de veiligheid en beschikbaarheid van elke installatie, nog los van de beheersbaarheid daardoor van de exploitatiekosten. Bij liftinstallaties is onderhoud zelfs verplicht en derhalve op meerdere vlakken cruciaal.

Persoonlijk contact

Qlift bv onderscheidt zich in de markt door uitsluitend vakmensen werkzaamheden aan uw lift te laten verrichten. Wij zijn een professioneel georganiseerde liftenfirma en vinden persoonlijk en direct contact enorm belangrijk. Door frequent contact met onze klanten, zowel tijdens het plegen van onderhoud als daarbuiten, houden wij optimaal zicht op de installaties die wij beheren.
Onze monteurs zijn opgeleid om problemen vlot en kundig te verhelpen. Nog belangrijker is het voor ons om problemen te voorkomen. Door vroegtijdige signalering en heldere informatieverstrekking aan de opdrachtgever kunnen prijzige reparaties worden vermeden en daar profiteren onze klanten van.

Interesse?

Bent u lid van een VvE of VvE beheerder of Vastgoedbeheerder en heeft u interesse in Qlift bv als onderhoudspartij voor uw lift(en), laat het ons weten: 0251-321390 of verkoop@qlift.nl.

Deel