Maatwerkliften worden ontworpen in een ruimte die reeds bestaat. Of binnen bepaalde maximale maatvoeringen vanwege monumentale eigenschappen. Kortom op maat ontwerpen, fabriceren, leveren en plaatsen van een lift in een bestaand pand of een lastige ruimte.

Qlift heeft sinds 2007 vele prachtige projecten opgeleverd. Denk aan maatwerkliften aan de grachtengordel van Amsterdam en binnensteden van Leiden, Rotterdam, Alkmaar, Haarlem en Eindhoven. Zowel particulieren als vastgoed beheerders weten Qlift ondertussen te vinden.

Heeft u toevallig de wens om in de toekomst een lift te laten plaatsen in een bestaand pand dan bieden wij voor u dé oplossing.

Qlift denkt namelijk mee vanaf het prille begin. In overleg met u en de architect zorgen wij er voor dat uw wensen worden vertaald in een technisch en esthetisch goed afgewerkte lift.

Dus vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

Ontdek Alkmaar

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.