Met een MeerJaren OnderhoudsPlanning, oftewel de MJOP, krijgt u inzicht in de reserveringen die gemaakt moeten worden (en/of al hadden moeten zijn) voor het reguliere en groot onderhoud aan het pand. Met een MJOP voorkomt u grotendeels onverwachte uitgaven. Bovendien geeft de MJOP meer zekerheid over de staat van het pand en voorkom je onwenselijke tussentijdse bijdragen van de leden.

Voor (een deel van de) VvE’s is een MJOP verplicht, los daarvan verdient het zeker de aanbeveling.

Een belangrijk onderdeel in de MJOP is de lift. Voor de klanten van Qlift maken wij het overzicht op afroep omdat wij de lift goed kennen en zo een realistisch plan kunnen gaan opstellen.

Mocht u nog geen klant bij Qlift zijn dan kunt u een afspraak met ons maken voor een bezoek aan de lift. Tijdens het liftbezoek maken wij een analyse van de keuringsrapporten, onderhoudshistorie en de huidige staat van de lift. Op basis daarvan stellen wij de MJOP voor de lift op welke geïntegreerd kan worden in de totaal MeerJaren OnderhoudsPlanning.

Heeft u interesse dan kunt u één van onze adviseurs tijdens kantooruren bereiken op 0251-321390. Daarnaast kunt u altijd ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@qlift.nl.

 

Uitgebreide omschrijving MJOP algemeen

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.