Na goede gesprekken tussen de directies van Qlift bv en Otolift (voorheen Otto Ooms) zijn per februari 2022 alle
niet-traplift installaties in de Otolift portefeuille overgedragen aan de firma Qlift bv. Voor het onderhoud, de keuringen, de storingen en de reparaties aan de “Otto Ooms” woonhuisliften, plateauliften en platformheffers is Qlift nu de aangewezen partij. Otolift heeft een grote ambitie op het terrein van de trapliften en is er met deze stap van overtuigd dat de dienstverlening door deze verandering aanzienlijk wordt verbeterd voor de klanten die in het verleden woonhuisliften, plateauliften en platformheffers hebben aangeschaft. Gemeenten (WMO), particulieren en zakelijke klanten kunnen hiermee weer terugvallen op degelijk onderhoud, een 24/7 service en aanvullende
werkzaamheden.

Otolift blijft zich voor de volle 100% richten op alles wat met trapliften te maken heeft. Aanschaf, onderhoud en reparatie van trapliften blijft dus volledig bij Otolift. Neem hiervoor dus contact op met de dé trapliftleverancier uit Bergambacht.

Qlift bv stelt zich aan u voor

Otolift logo

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat is gespecialiseerd in totale lifttechniek. Wij voeren al meer dan 15 jaren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan vele liften, groot en klein. Met deze ervaring zijn wij in staat om u te voorzien van alle noodzakelijke service. Indien gewenst ook buiten kantooruren en in het weekend voor noodsituaties. Wanneer u kiest voor Qlift bv voor het onderhoud van uw lift, dan kiest u voor ervaring. Persoonlijk en direct contact zijn daarbij enorm belangrijk. De medewerkers van Qlift bv weten goed wat de pijnpunten zijn van elke liftinstallatie en zullen daar extra aandacht aan besteden, afhankelijk van uw specifieke situatie. De monteurs van Qlift bv zijn opgeleid om problemen vlot en kundig te verhelpen. De extra aandacht resulteert bovendien in een afname van het aantal storingen. Door vroegtijdige signalering kunnen grote reparaties vaak worden vermeden en daar profiteert u van.

Qlift werkt met trotse vakmensen, die niets ander willen dan u met een veilig gevoel achter te laten. Bij Qlift bv bent u verzekerd van een professioneel georganiseerd bedrijf waar persoonlijk contact en een passie voor liftinstallaties hand in hand gaan.

Wat betekent het voor u als klant van Otolift?

Qlift bv zal de klanten van Otolift vanaf heden telefonisch gaan benaderen om verdere details te bespreken en de mogelijkheden voor de toekomst met u door te nemen. Mocht u eerder behoefte hebben aan contact dan kunt u natuurlijk bellen met één van de Qlift adviseurs: 0251-321390 of u kunt het aanvraagformulier invullen op onze website: www.qlift-onderhoud.nl.