Begin deze maand heeft Qlift in opdracht van een VvE aan de Keizersgracht te Amsterdam de renovatie afgerond aan een hydraulische lift uit 1997. De complete besturing, bedieningstableaus, bekabeling, hydraulische aggregaat en deuronderdelen zijn vervangen door hoogwaardige en universele componenten.

Met deze besturing zal de lift betrouwbaar functioneren en zijn energiezuinige instellingen mogelijk. Zo kunnen bijvoorbeeld de verlichting en deuraandrijving in een ruststand worden gezet als de lift stilstaat.
Naast de nieuwe besturing en aggregaat hebben wij alle deuren gereviseerd en de cabinetoegang voorzien van een sensorlijst. De sensorlijst verhoogt de veiligheid van de lift omdat deze over de volle hoogte van de lifttoegang detecteert of er iets of iemand nog tussen de deuren staat.

Hoofddoel van de opdracht
Lift betrouwbaar en energiezuinig maken
Vervangen besturing
Vervangen hydraulische aggregaat
Complete deurrevisie

Kenmerken
Type installatie: Alfred Giehl
Hefvermogen   : 375kg
Aandrijving      : hydraulisch
Stopplaatsen    : 5 doorgaand
Oplevering       : 2020

Staat liftrenovatie al bij u op de agenda? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

Lijst van rijksmonumenten aan de Keizersgracht te Amsterdam

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.