Eind deze maand heeft Qlift in opdracht van een VvE te Castricum de liftrenovatie afgerond aan een hydraulische lift uit 2002. De complete besturing inclusief soft starter, bedieningstableaus en bekabeling zijn vervangen door hoogwaardige en universele componenten.

De originele besturing was qua leeftijd aan vervanging toe dus wij hebben de VvE geadviseerd de besturing preventief te vervangen. Natuurlijk had de VvE ook kunnen wachten totdat de besturing de geest zou geven. Maar dat zou betekenen dat de lift voor een langere periode stil zou komen te staan. Dit zou niet wenselijk zijn geweest aangezien veel bewoners afhankelijk zijn van de lift.  

Met deze besturing zal de lift betrouwbaar functioneren en er zijn energiezuinige instellingen mogelijk. Zo kunnen bijvoorbeeld de verlichting en deuraandrijving in een ruststand worden gezet als de lift stilstaat.

Naast de nieuwe besturing hebben wij de buffers in de put vernieuwd. In geval van een noodstop zorgen de buffers er voor dat de lift een zachtere landing zal maken.

Hoofddoel van de opdracht

Preventief vervangen besturing

Lift betrouwbaar en energiezuinig maken

Vervangen ingedroogde buffers

Kenmerken

Type installatie: Macpuarsa

Hefvermogen   : 630kg

Aandrijving      : hydraulisch

Stopplaatsen    : 4

Oplevering       : 2020

 

Staat liftrenovatie al bij u op de agenda? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

Castricum mooi dorp!

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.