Eind vorige maand heeft Qlift in opdracht van een VvE te Bergen (NH) de liftrenovatie afgerond aan een tractie lift uit 1967. De complete besturing inclusief frequentieregelaar, bedieningstableaus en bekabeling zijn vervangen door hoogwaardige en universele componenten. Tevens hebben wij een nieuwe tractie liftmachine geplaatst en de staalkabels van de lift vervangen. Ter plaatse zijn door ons ook enkele bouwkundige betonopstortingen gemaakt t.b.v. de plaatsing van de nieuwe machine.

De originele besturing was qua leeftijd inmiddels ruim aan vervanging toe, zodoende hebben wij de VvE geadviseerd de besturing preventief te vervangen. De VvE had ook de correctieve benadering kunnen kiezen. Dat had kunnen betekenen dat de lift dan voor een langere periode stil zou komen te staan. Dit zou niet wenselijk zijn geweest gezien de afhankelijkheid van de lift.

Met deze nieuwe besturing zal de lift betrouwbaar functioneren en is deze tevens energiezuiniger.

renovatie

Hoofddoel van de opdracht

Preventief vervangen besturing en liftmachine

Lift betrouwbaar en energiezuiniger maken

Kenmerken

Type installatie: Van Straaten Schindler

Hefvermogen   : 300kg

Aandrijving       : tractie

Stopplaatsen     : 4

Oplevering        : december 2020

Wilt u besparen op de exploitatiekosten? Laat uw lift door Qlift renoveren. Voor meer informatie lees verder…

 

Het kunstenaarsdorp Bergen in Noord-Holland

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.