Met de komst van Covid-19 (Corona) zijn veel dingen veranderd in onze samenleving en we ervaren meer dan hiervoor hoe belangrijk hygiëne is. De basis hygiëneregels zoals handen wassen, het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand houden zijn al aardig verankerd in ons dagelijks leven. Maar wat kunt u nog meer doen om de verspreiding van het virus in te dammen?

Heeft u een lift? Dan kunnen wij u van dienst zijn met het leveren en plaatsen van de Qlift UV-C desinfectie unit.

Deze gecertificeerde unit is geschikt voor de luchtreiniging in liftcabines. Door middel van ultraviolette straling met een golflengte van 253,7 nm wordt de cabine ontsmet zodat de verspreiding van overdraagbare ziekten door de lucht kan worden voorkomen. De lucht in de liftcabine wordt elke 90 seconden compleet gereinigd. Eventueel aanwezige virusdeeltjes in de lucht worden met behulp van de unit volledig onschadelijk gemaakt. UV-C licht heeft een golflengte van 100 tot 300 nm, maar met name het bereik van 240-280 nm wordt goed geabsorbeerd door micro-organismen.  De energie van het UV-C licht verstoort het DNA en voorkomt dat micro-organismen zich kunnen delen.

Wij adviseren de unit te laten plaatsen in liften die zich in publiek toegankelijke gebouwen bevinden. Denk aan appartementsgebouwen, kantoren, hotels, medische centra, scholen etc.

Indien u interesse heeft in de Qlift UV-C desinfectie unit, neem dan snel contact met ons op voor nadere informatie, prijzen en de planning: 0251-321390.

Join the discussion One Comment