VvE’s willen graag overstappen maar zien het administratieve regelwerk als een drempel. 

Wij hebben goed nieuws: Qlift regelt voor u de complete overstap. Wat houdt dit in?

  • Ruim voor verstrijken van uw huidige contract maken wij voor u de opzegbrief, welke u kunt versturen na ondertekening.

  • Wij informeren uw keurende instantie dat Qlift de nieuwe onderhoudspartij gaat worden.

  • Indien u de complete liftkeuring met Qlift wenst af te sluiten dan zeggen wij het contract op met de huidige keurende instantie.

  • Bij ingang van het contract met Qlift zorgen wij ervoor dat de doorschakeling in de lift naar onze storingsdienst gaat.

Bij Qlift is een aanvraag voor een vrijblijvende offerte voor lift onderhoud zo geregeld. U kunt altijd bellen met één van onze adviseurs op 0251-321390 of u vult heel eenvoudig ons aanvraagformulier in en wij nemen direct contact met u op. Desgewenst maken wij een afspraak op locatie voor een opname van de liftinstallatie en natuurlijk om uw wensen door te spreken.

Service & Onderhoud

Een lift dient te allen tijde goed onderhouden te worden. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk  om de veiligheid en betrouwbaarheid van een liftinstallatie te garanderen. Een liftinstallatie dient naast het onderhoud tevens iedere 18 maanden gekeurd te worden door een onafhankelijke instantie. Op deze manier zijn de eigenaar en de gebruikers van de lift er van verzekerd dat zij de lift veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Een lift bezitten brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, waarbij de lift moet voldoen aan alle wettelijke eisen. Een keuring is in principe niet meer dan een formaliteit als u het onderhoud van uw lift gedegen en kundig laat uitvoeren. En vakkundig liftonderhoud kunt u wel aan Qlift overlaten, dat laten wij dagelijks zien bij de liften die bij het ons in onderhoud zijn.

Optimale exploitatiekosten door liftonderhoud

Onderhoud van uw liftinstallatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de beschikbaarheid en de kostenbeheersing. Een storing kost geld en zorgt voor ongemak. Door gedegen onderhoud wordt dit voorkomen. Goed liftonderhoud heeft een positief effect op de beheersbaarheid van de exploitatiekosten van een liftinstallatie.
Door gedegen periodiek liftonderhoud worden de exploitatiekosten dus geoptimaliseerd. In de eerste plaats worden ze veel meer voorspelbaar. Doordat er veel minder storingen optreden, vertonen de uitgaven rondom uw liftinstallaties niet meer zo’n grillig verloop. Ten tweede worden de exploitatiekosten ook nog eens verlaagd omdat grote vervangingen door goed onderhoud worden uitgesteld.
En uiteraard wordt veel stress voorkomen die er vaak komt kijken bij liftstoringen. Geen dringende telefoontjes meer ’s avonds of in het weekend, maar lekker genieten van uw vrije tijd.