Altijd al real-time inzicht willen hebben in het gebruik van uw lift? Waar zitten de piekmomenten? Hoeveel ritten maakt mijn liftinstallatie eigenlijk? Dit zijn interessante vragen en de antwoorden zorgen voor liftadvies op maat. Daarom is Qlift de samenwerking aangegaan met Liftinsight.

Liftadvies op maat

Met de plaatsing van de innoverende producten van Liftinsight kan het gebruik en de status van liftinstallaties worden gemonitord. De Liftmanager® registreert de gegevens van liftonderhoud, keuringen, storingen en aanpassingen. Deze gegevens worden via de Liftbox® direct en op elk moment van de dag doorgestuurd. De Liftbox® plaatsen wij op het kooidak van de lift en meet zo de diverse functionaliteiten van de lift. De Liftbox®-Door meet de werking van de liftdeur. Op basis van de verzamelde data heeft u real-time inzicht in het gebruik van uw lift. Én wij kunnen u liftadvies op maat geven over bijvoorbeeld het aantal onderhoudsbeurten en de termijn van de te vervangen onderdelen (MJOP).

Nieuwe klanten

Qlift biedt nieuwe klanten tijdelijk gratis de mogelijkheid om een gebruikersregistratie uit te voeren waarna onze medewerkers u kunnen adviseren over de meest optimale wijze van liftonderhoud. Dit aanbod is geldig bij het afsluiten van een serviceovereenkomst voor 31 december 2020.

Wilt u profiteren van deze tijdelijke aanbieding? Bel één van onze adviseurs tijdens kantooruren 0251-321390. Daarnaast kunt u altijd ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@qlift.nl.

 

 

 

 

Join the discussion One Comment