Qlift heeft een tijdelijke aanbieding voor nieuwe klanten: korting op het liftonderhoud. Zoals u ongetwijfeld weet; goed onderhoud loont. Minder storingen en de levensduur van liftcomponenten wordt verlengd.

Een steekproef onder onze klanten leverde bruikbare commentaren en lovende kritieken op. Onze klanten belonen Qlift met een 8,7. Kernwoorden: betrouwbaar, korte lijnen en heldere communicatie.

Bent u ook op zoek naar deze échte service? Ervaar onze gewaardeerde manier van werken door een overeenkomst af te sluiten met de volgende tijdelijke “2020-aanbieding”:

  • Aangepaste vaste scherpe tarieven voor service en complete keuringsafhandeling.
  • 5-jarige overeenkomst:

Bent u tevreden na het eerste jaar en wij zetten de samenwerking door, dan ontvangt u 50% korting op het jaarbedrag 2e jaar.

  • 1-jarige overeenkomst:

Optie 1:            Gaat u met ons door na jaar 1, dan krijgt u 25% korting op het jaarbedrag 2e jaar.

Optie 2:            Gaat u over naar een 5-jarige overeenkomst, dan krijgt u 50% korting op het jaarbedrag 2e jaar.

Deze tijdelijke aanbieding Qlift is geldig voor alle contracten die gesloten worden voor 31 december 2020.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

Waarom klanttevredenheid belangrijk is

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.

Join the discussion 2 Comments