Veel VvE’s willen graag overstappen maar hikken tegen het administratieve regelwerk aan. Dit is dan ook vaak één van de redenen om door te gaan met de huidige onderhoudspartij, waarmee soms grote voordelen verloren gaan.

Wij hebben goed nieuws: Qlift regelt voor u de complete overstap. Wat houdt dit in?

 

  • Ruim drie maanden voor verstrijken van uw huidige contract maken wij voor u de opzegbrief, welke u kunt versturen na ondertekening.

 

  • Wij stellen de keurende instantie op de hoogte waar een eventueel contract loopt dat Qlift de nieuwe onderhoudspartij gaat worden.

 

  • Indien u de complete liftkeuring met Qlift wilt afsluiten dan zeggen wij het contract op met de huidige keurende instantie.

 

  • Bij ingang van het contract met Qlift zorgen wij ervoor dat de doorschakeling in de lift naar onze storingsdienst gaat.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.