Qlift: Vertical Solutions

Service & onderhoud

Een lift dient te alle tijde goed onderhouden te worden. Onderhoud is zelfs verplicht om de veiligheid en betrouwbaarheid van een liftinstallatie te garanderen. Een liftinstallatie dient niet voor niets eens per 18 maanden gekeurd te worden. Dit is een wettelijke verplichting. Op deze manier zijn gebruikers van de lift er zeker van dat hun leven niet in gevaar is. Een lift brengt immers een grote verantwoordelijkheid met zich mee. U moet als verantwoordelijke voor de lift ook aan kunnen tonen aan uw gebruikers dat u voldoet aan alle wettelijke eisen. Maar een keuring is in principe niet meer dan een formaliteit als u het onderhoud van uw lift gedegen en kundig laat uitvoeren. En vakkundig lift onderhoud kunt u wel aan Qlift overlaten. Dat laat Qlift elke dag zien bij de liften die bij het bedrijf in onderhoud zijn.

Optimale exploitatiekosten door lift onderhoud

Onderhoud van uw liftinstallatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de beschikbaarheid van de liften. Elke storing kost geld en ongemak. Dit kan grotendeels door gedegen onderhoud worden voorkomen. Daardoor heeft liftonderhoud een positief effect op de beheersbaarheid van de exploitatiekosten van een liftinstallatie. Wanneer er door vakkundig onderhoud nauwelijks storingen plaatsvinden, dan komen er geen extra kosten om de hoek kijken rondom het verhelpen van storingen. De kosten van storingen kunnen namelijk enorm oplopen. Zeker bij oudere liftinstallaties is dat het geval. Denk hierbij alleen al maar aan de voorrijkosten, waarbij storingen dikwijls ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Door gedegen periodiek liftonderhoud worden de exploitatiekosten geoptimaliseerd. In de eerste plaats worden ze veel meer voorspelbaar. Doordat er veel minder storingen optreden, vertonen de uitgaven rondom uw liftinstallaties niet meer zo’n grillig verloop. Ten tweede worden de exploitatiekosten ook nog eens verlaagd. Simpelweg omdat er minder storingen zijn. Dat maakt het een stuk eenvoudiger en stabieler om een liftinstallatie te exploiteren. En uiteraard wordt veel stress voorkomen die er vaak komt kijken bij liftstoringen. Geen dringende telefoontjes meer ’s avonds of in het weekend, maar lekker genieten van uw vrije tijd.

Lift onderhoud door vakkundige specialisten​

Qlift onderscheidt zich bij lift onderhoud door de inzet van uitsluitend vakmensen. Degenen die werkzaamheden aan uw liftinstallatie verrichten hebben jarenlange expertise op het gebied van liftonderhoud. Zij weten wat de pijnpunten zijn van elke liftinstallatie en zullen daar ook extra aandacht aan besteden, afhankelijk van uw specifieke liftinstallatie. De monteurs van Qlift zijn opgeleid om problemen vlot en kundig te verhelpen. En nog belangrijker, om problemen te voorkomen. Door vroegtijdige signalering en heldere informatieverstrekking aan u, kunnen reparaties vaak worden vermeden. Daar profiteert u van. De vakkundige specialisten zijn er trots op wanneer een lift zonder storingen functioneert. Daar halen zij hun voldoening uit en u profiteert van deze passie.

Bij Qlift bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde liftenfirma waarbij direct en persoonlijk contact hoog in het vaandel wordt gedragen. Door frequent contact met u, en niet alleen tijdens het onderhoud en storingen, houdt Qlift altijd vinger aan de pols voor wat betreft de liftinstallaties die in onderhoud zijn bij het bedrijf.

Onze expertise

Impact door liftonderhoud

Liftonderhoud vereist expertise. Qlift biedt concurrerende tarieven, uitgebreid en gestructureerd service & onderhoud, en blijvende betrokkenheid bij uw installaties. Als specialist hebben we een storingsdienst voor snelle oplossingen. Laat ons periodiek onderhoud uitvoeren om storingen te voorkomen.
 

Liftonderhoud

Personenlift

Liftonderhoud

Goederenlift

Liftrenovatie
Renoveer uw lift
Liftonderhoud
Overstappen
Waarom kiezen voor Qlift

Overstappen naar een onafhankelijke partij

Het prioriteren van goed liftonderhoud is een verstandige investering die zowel de gebruikers als de levensduur van de installatie ten goede komt. Qlift kan elk liftmerk onderhouden en onze medewerkers helpen u graag bij de keuze voor de juiste onderhoudsvorm. Klanten kiezen ons vanwege onze deskundigheid, betrouwbaarheid en onze persoonlijke benadering. Een onderhoudsofferte aanvragen is eenvoudig. Vul hier het contactformulier in en onze medewerkers nemen contact met u op. U kunt ons uiteraard ook op kantoortijden even bellen. Vraag naar de afdeling verkoop en u wordt direct met een van onze vriendelijke collega’s doorverbonden. Zij adviseren u graag.

24/7 support

Met onze storingsdienst zijn wij altijd bereikbaar

Meer dan 100 jaar ervaring

Onze medewerkers beschikken samen over meer dan 100 jaar ervaring. Maak er gebruik van!

Betaalbaar en betrouwbaar

Met meer dan 1000 liften in beheer en een optimale efficientie score zijn wij de aangewezen partij om uw liften te onderhouden

Onze klanten

qlift-ref-bam.png
qlift-ref-kranenburgh.png
logo-printrette-alkmaar.jpeg
qlift-ref-heijmans.png

Liftonderhoud door de experts van Qlift