Over ons

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederenliften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid; Qlift is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Visie

Qlift heeft haar productrange opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.

Renovatie of modernisering en reparatie

De aloude discussie omtrent renovaties is het moment waarop je dit doet. Preventief of correctief, korte stilstand of lange stilstand. Soms is er geen keuze, maar heel vaak wel. Middels een gedegen opname en een goede MJOP kunnen we, in goede samenwerking met de klant, komen tot de best passende oplossing. Altijd op basis van kwaliteit en uniformiteit. Topkwaliteit produkten, vrij verkrijgbaar en volledig vrij toegankelijk.

Flexibel

Veel leveranciers van liften hebben te maken met een forse overhead. Niet alleen betaalt u indirect voor deze overhead, ook werkt dit vertragend. Qlift kan door een slanke bedrijfsstructuur werken met een minimale overhead. Wij zijn dus sneller en relatief goedkoper dan u gewend bent. De lifttechnische mogelijkheden zijn indrukwekkend, als het niet past maken wij het pas. Als u een afwijkende afwerking wenst, dan realiseren wij dat.

Snel en accuraat

Of het nu gaat om het uitbrengen van een offerte, het verhelpen van een probleem of een afspraak op het werk: de mensen van Qlift zijn snel en precies. Afspraken worden duidelijk voor u op papier gezet zodat u precies weet waar u aan toe bent. Qlift gelooft in precisie en hard werken en daar profiteert u van.

Liftonderhoud door de experts van Qlift