Liftonderhoud op afroep is voor de particulier met een lift in de woning een fijne optie. U belt ons voor het maken van een afspraak voor het liftonderhoud. Natuurlijk adviseren wij u tijdens de opname van de lift het aantal onderhoudsbeurten per jaar. Goed en gedegen onderhoud voorkomt storingen en zorgt dat de onderdelen in goede conditie blijven.

Heeft u een (woonhuis)lift en bent u op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartij voor uw lift? U kunt één van onze adviseurs tijdens kantooruren bereiken op 0251-321390. Daarnaast kunt u altijd ons contactformulier invullen  of een e-mail sturen naar info@qlift.nl.

Wij plannen in overleg met u eerste een opname van de lift in en op basis van de opname ontvangt u van ons een offerte op maat.

Qlift heeft diverse particulieren als klant in de regio’s Amsterdam, Bergen, Bloemendaal, Haarlem en Wassenaar.

 

Prachtig Bloemendaal

 

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.