Bij het leveren en monteren van de goederenlift in opdracht van G&S Bouw bij Holland Jachtbouw in Zaandam komen vele dingen samen.

Holland Jachtbouw is een jachtwerf in Zaandam-Zuid, vlakbij het Noordzeekanaal, en actief in het allerhoogste segment van de jachtbouw. De rijken der aarde laten bij Holland Jachtbouw hun zeilschepen maken, van tekening tot volledige bouw en oplevering. Dit Zaanse bedrijf is wereldberoemd en groeit als kool, hetgeen bewezen wordt door de bouw van de extra productiehal waar Qlift bv de goederenlift gaat plaatsen.

G&S Bouw is opgericht door een Zaankanter en heeft nog altijd Zaankanters in haar directie. Met grote projecten op bijvoorbeeld de Zuidas in Amsterdam en het gebied rondom de Amsterdam Arena heeft G&S Bouw bewezen te kunnen bouwen op het hoogste niveau. Daarmee is een link gelegd naar het hoge niveau scheepsbouw van Holland Jachtbouw.

Binnen Qlift bv hebben veel medewerkers een verleden in de Zaanstreek en zijn daarnaast actief in de watersport. Als we dat combineren met de hoge kwaliteit goederenliften die wij leveren dan is het plaatje tussen G&S Bouw, Holland Jachtbouw en Qlift compleet.

Kenmerken
Type installatie : QGood
Hefvermogen  : 2000 kg
Aandrijving      : ketting
Stopplaatsen   : 3
Oplevering      : 2014

Leave a Reply