Veel liften in Nederland hebben nog oude verlichting  in de liftcabine. Wij adviseren de eigenaren van deze liften om meerdere redenen over te stappen naar Led verlichting. Hiermee bespaart u ook direct op uw energieverbruik!

Alle voordelen van Led verlichting op een rij:

  1. Met Led verlichting in de liftcabine bespaart u tot wel 60% van de stroom ten opzichte van andere verlichting.
  2. De verwachte levensduur is vele malen langer dan van andere verlichting, dus u maakt ook een duurzame keuze.
  3. Led geeft direct vol licht en kan daarmee het gevoel van veiligheid in de liftcabine vergroten.
  4. Led verlichting flikkert niet en is rustiger voor uw ogen.
  5. Led wordt minder heet omdat het minder energie omzet in warmte. Bijkomend voordeel is dat Led verlichting daarmee vele male minder brandgevaarlijk is.
  6. Led bevat geen kwik. Een defecte lamp hoeft dus niet bij het chemisch afval. De lampen kunnen gerecycled worden via het afvaldepot voor kleine elektrische apparaten.

Wij zijn eerlijk dat de aanschaf van Led verlichting wel wat duurder is dan de aanschaf van andere verlichting. De investering heeft u echter binnen korte tijd weer terugverdient via de energierekening en de langere levensduur!

Vrijblijvende offerte

Bij Qlift is een aanvraag voor een vrijblijvende offerte voor Led verlichting zo geregeld. U kunt altijd bellen met één van onze adviseurs op 0251-321390 of u vult heel eenvoudig ons aanvraagformulier in en wij nemen direct contact met u op. Desgewenst maken wij een afspraak op locatie voor een opname van de liftinstallatie en natuurlijk om uw wensen door te spreken.

Service & Onderhoud

Een lift dient te allen tijde goed onderhouden te worden. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk  om de veiligheid en betrouwbaarheid van een liftinstallatie te garanderen. Een liftinstallatie dient naast het onderhoud, minimaal eens per 18 maanden, ook gekeurd te worden door een onafhankelijke instantie. Op deze manier is de eigenaar en de gebruikers van de lift er van verzekerd dat zij de lift veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Een lift bezitten brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, waarbij de lift moet voldoen aan alle wettelijke eisen. Een keuring is in principe niet meer dan een formaliteit als u het onderhoud van uw lift gedegen en kundig laat uitvoeren. En vakkundig liftonderhoud kunt u wel aan Qlift overlaten, dat laten wij dagelijks zien bij de liften die bij het ons in onderhoud zijn.

Optimale exploitatiekosten door liftonderhoud

Onderhoud van uw liftinstallatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de beschikbaarheid en de kostenbeheersing. Een storing kost geld en zorgt voor ongemak. Door gedegen onderhoud wordt dit voorkomen. Goed liftonderhoud heeft een positief effect op de beheersbaarheid van de exploitatiekosten van een liftinstallatie.
Door gedegen periodiek liftonderhoud worden de exploitatiekosten dus geoptimaliseerd. In de eerste plaats worden ze veel meer voorspelbaar. Doordat er veel minder storingen optreden, vertonen de uitgaven rondom uw liftinstallaties niet meer zo’n grillig verloop. Ten tweede worden de exploitatiekosten ook nog eens verlaagd omdat grote vervangingen door goed onderhoud worden uitgesteld.
En uiteraard wordt veel stress voorkomen die er vaak komt kijken bij liftstoringen. Geen dringende telefoontjes meer ’s avonds of in het weekend, maar lekker genieten van uw vrije tijd.