Een groot verschil van liftrenovatie ten opzichte van liftvernieuwing is dat vaak de destijds toepasselijke normering blijft gelden.

Bij liftvernieuwing dient de lift aan de nieuwe wettelijke eisen te voldoen. Het is de vraag of uw situatie zich er voor leent om te voldoen aan deze nieuwe eisen. Wellicht heeft u niet voldoende vrije ruimten in de schacht (denk aan putdiepte en uitloophoogte) en zijn bouwkundige aanpassingen niet mogelijk. Bij een liftrenovatie zijn vaak geen bouwkundige werkzaamheden nodig in tegenstelling tot bij een nieuwe liftinstallatie.

Het is daarom van groot belang om u vakkundig te laten adviseren door een expert die uw belang voorop stelt. Een expert die onafhankelijk is en wiens primaire doel het niet is om een nieuwe lift te plaatsen. Alleen dan kunt u een weloverwogen besluit nemen over wat voor u kostentechnisch de beste oplossing is.

Meer informatie over de liftnormen.

Werken aan uw lift volgens Qlift bv

Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederen liften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid. Kortom Qlift bv is uw ideale liftpartner.

Waarin onderscheiden wij ons van de bedrijven die u wellicht al kent?

Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Ieder project is namelijk uniek. Daarom dient de aanpak voor elk project in onze ogen net zo uniek te zijn. Dit betekent zeker niet dat wij het wiel elke keer opnieuw gaan uitvinden, maar wel dat wij rekening zullen houden met uw specifieke wensen.

Door hier een goed onderhoud- en serviceprogramma aan te koppelen zijn onze klanten dag-in-dag-uit verzekerd van zorgeloos gebruik. Dat begint al tijdens de bouw van uw liftinstallatie. Door de slimme opzet van onze organisatie heeft u direct contact met de persoon die u wenst om uw lifttechnische vraagstuk op te lossen, ook als het gaat om liftonderhoud.

Qlift bv staat voor een no-nonsense benadering. Het voeren van heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn de basis onder een prettige samenwerking.