Maatwerklift

Maatwerklift

Dikwijls is een standaardlift niet voldoende voor uw specifieke situatie. Mogelijk heeft de architect van uw gebouw een fraai glasontwerp voor de lift gemaakt. Of wellicht heeft u behoefte aan een lift met bijzondere afmetingen. Het komt soms voor dat er niet genoeg ruimte is voor een standaardlift zonder bouwkundige aanpassingen te doen aan uw gebouw. Dan kunt u met een maatwerklift precies de lift laten ontwerpen die exact past bij uw behoeftes. Wat uw vraag ook is, met een maatwerklift kan aan nagenoeg al uw wensen worden voldaan.

 

Maatwerklift ontwerpen

Vaak wordt er bij maatwerkliften gebruik gemaakt van hydraulische liftinstallaties. Hierdoor is er meer ontwerpvrijheid, aangezien er geen aandrijfsysteem boven de liftinstallatie geplaatst hoeft te worden. Maar ook bij tractieliften kan er een maatwerklift ontworpen worden. De keuze voor het soort maatwerklift is volledig afhankelijk van uw wensen en de bouwkundige situatie van uw pand.

Qlift kan vrijwel iedere gewenste liftinstallatie op maat maken. Zo heeft Qlift bijvoorbeeld liftinstallaties gemaakt met hefvermogens van 50 kilo tot vele tonnen. En allemaal met dezelfde zorg, kwaliteit en prestaties. De mogelijkheden van een maatwerklift zijn nagenoeg oneindig. Zeker als het gaat om de afwerking en het materiaalgebruik. De beperking is vaak de beschikbare ruimte in een gebouw waarop de maatwerklift aangepast moet worden. Qlift ontwerpt altijd de optimale maatwerklift die past binnen uw gebouw.

Ontwerp maatwerk lift

Bij een maatwerklift is het van groot belang dat de capaciteitsberekeningen en simulaties op de juiste wijze vakkundig gebeuren. Qlift heeft in de afgelopen jaren talloze maatwerkliften ontworpen en gemaakt in allerlei vormen en maten. Met succes en tot grote tevredenheid van klanten. Niet voor niets heeft Qlift een groot aantal klanten die vertrouwen op de deskundigheid van deze liftspecialist. Voor uw persoonlijke situatie ontwerpt Qlift ook graag een bijzondere maatwerklift.

Wanneer uw maatwerklift wordt geïnstalleerd in uw gebouw wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met het minimaliseren van de overlast. Met als resultaat een maatwerklift die uniek is en exact toegesneden op uw bijzondere wensen. Qlift is trots op elke maatwerklift die wordt afgeleverd.

Liftonderhoud door de experts van Qlift