Onderhoudscontract liften

Liftonderhoud is een vak apart. Het gaat er immers om dat uw liften dag en nacht operationeel zijn zonder storingen. Storingen aan uw liften kunnen immers voor veel ongemak en klachten zorgen. Met vervelende situaties tot gevolg. Dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarom moet u erop kunnen vertrouwen dat uw liftonderhoud vakkundig wordt gedaan. Op zo’n manier dat storingen worden voorkomen met gedegen preventief onderhoud.

Mocht er nu onverhoopt toch een keer een storing optreden, dan moet dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Of het nu ’s nachts of in het weekend is. Met een onderhoudscontract via Qlift bent u verzekerd van een betrokken dienstverlener die al uw zorgen rondom uw lift uit handen neemt.

Onderhoudscontract voor uw liften

Met een onderhoudscontract voor uw lift pleegt Qlift regelmatig grondig en gestructureerd liftonderhoud. Bovendien is Qlift blijvend betrokken bij uw liftinstallatie. Qlift neemt uitgebreid de tijd voor het onderhoud van uw liften, zodat dit ook gedegen gebeurt. Afspraak is afspraak en dat merkt u aan alles. U wordt altijd uitgebreid geïnformeerd over het onderhoud en de staat van uw liften. Ook wordt u tijdig op de hoogte gesteld van groot onderhoud zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Indien reparaties aan uw lift wordt verwacht dan wordt u hiervan reeds ruim van tevoren op de hoogte gesteld. Met het gratis Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van Qlift weet u bovendien al wat u de komende jaren kunt verwachten qua kosten, zodat u daar ook uw begroting op kunt afstemmen.

Met Qlift bent u verzekerd van een continue dekking door heel Nederland. Door de goed georganiseerde backoffice kunt u vertrouwen op snelle hulp in het geval van incidenten. De 24-uurs dienst van Qlift staat altijd voor u klaar. De meest gangbare onderdelen van alle soorten en merken liften zijn bovendien continu op voorraad. Dit bespaart weer kostbare tijd. U kunt daarom op Qlift rekenen op die momenten dat u dit het hardst nodig heeft. Met de korte responstijden staat Qlift immers altijd voor u klaar!

Ook voor wat betreft de keuring van uw liften ontzorgt Qlift u volledig. Qlift verzorgt namelijk ook volledige assistentie rondom de periodieke keuringen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw liftinstallatie aan alle wettelijke eisen voldoet.

Mochten er onverhoopt gebreken zijn, dan lost Qlift dit gelijk voor u op. Zo kan uw lift binnen de wettelijke termijn gekeurd worden. U bent er op deze manier zeker van dat uw liften te allen tijde operationeel zijn.

Scherpe tarieven

De prijs-kwaliteitverhouding die Qlift u biedt is ongeëvenaard. Doordat Qlift alleen werkt met gemotiveerde en allround geschoolde monteurs, wordt onderhoud in één keer goed gedaan. Op deze manier wordt uw liftonderhoud vakkundig en efficiënt uitgevoerd. Niet voor niets beoordelen klanten Qlift gemiddeld met een 8,3 voor haar dienstverlening. De dienstverlening rondom liften wordt niet zonder reden alom geprezen door de tevreden klanten.

Voor uw liftonderhoud zijn meerdere opties mogelijk. Een onderhoudscontract is al mogelijk met een minimale periode van 1 jaar. Zo behoudt u uw flexibiliteit en wordt uw lift toch professioneel onderhouden. Vertrouw daarom op de expertise van Qlift, zodat u nooit meer omkijken heeft aan uw lift.