Onderhoudsvormen

Met een liftinstallatie van Qlift beschikt u niet alleen over een betrouwbare en veilige lift. Ook kunt u vertrouwen op degelijk onderhoud en de 24-uurs service van Qlift voor het oplossen van storingen. Qlift onderhoudt nagenoeg alle soorten liften. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De betrokken en vakkundige monteurs van Qlift staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zij beoordelen uw liftinstallatie tijdens elke onderhoudsbeurt op tal van technische aspecten. Zo kunnen storingen zo veel mogelijk voorkomen worden zodat uw lift altijd operationeel is met zo min mogelijk storingstijd.

Qlift biedt twee soorten onderhoudscontracten aan: Qlift-Basiq en Qlift-Basiq Extra. De onderhoudscontracten kunnen worden afgesloten voor 1 jaar of voor 5 jaar. Met een 1-jarig onderhoudscontract behoudt u optimale flexibiliteit en met een onderhoudscontract van 5 jaar bent u zeker van stabiliteit en lagere kosten.

QLIFT-BASIQ Onderhoudscontract

Bij deze basis onderhoudsvorm bent u verzekerd van alle periodieke onderhoudsbeurten. Hiervoor betaalt u geen uurloon of voorrijkosten. In het geval van incidenten, reparaties of het verlenen van keuringsassistentie worden wel uurloon en voorrijkosten in rekening gebracht. Ook worden materiaalkosten in rekening gebracht voor zover deze geen betrekking hebben op het reguliere onderhoud of onder de garantiebepalingen van de lift vallen.

QLIFT-BASIQ EXTRA Onderhoudscontract

Naast de periodieke onderhoudsbeurten bent u bij deze uitgebreide onderhoudsvorm ook verzekerd van het verhelpen van lift-technische storingen, reparaties en het assisteren bij periodieke keuringen. Het uurloon en de voorrijkosten zitten in de prijs van het onderhoudscontract inbegrepen. Dat geldt ook voor alle kosten van de periodieke keuring en vervangingsmaterialen zoals contacten, smeltveiligheden, relaisspoelen, signaallampjes en schakelaars. Tenzij het uiteraard gaat om het onjuist gebruik van de lift natuurlijk. U bent er daarom zeker van dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Op deze manier kunt u de uitgaven voor het onderhoud van uw lift realistischer begroten.

In het onderhoudssysteem van Qlift worden de kosten van uw liftinstallatie geregistreerd. Eenmaal per jaar worden deze kosten met u besproken. Zo wordt er met u overlegd of de onderhoudskosten verminderd kunnen worden en op welke wijze dit dan zou kunnen gebeuren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u beschikt over een stabiele liftinstallatie tegen de laagst mogelijke kosten.

Onderhoudsvormen afgestemd op uw wensen

Wat uw wensen ook zijn, Qlift past haar dienstverlening graag aan op uw wensen met betrekking tot de onderhoudsvormen. Elke liftsituatie is uniek en verlangt een andere vorm van onderhoud. Qlift is zo flexibel om haar dienstverlening aan te passen aan uw wensen. Op basis van uw wensen wordt het aantal onderhoudsbeurten vastgesteld. Voor welke onderhoudsvorm u ook kiest, bij eventuele storingen kunt u altijd 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen. Qlift heeft alle gangbare onderdelen op voorraad zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. U kunt er van op aan dat uw lift binnen de kortst mogelijke periode weer operationeel is na een storing. Met het gedegen onderhoud doet Qlift er natuurlijk alles aan om storingen te voorkomen.