Woonhuislift

Woonhuislift

Woonhuisliften hebben over het algemeen een kleine inbouwmaat en kunnen zowel binnen als buiten het woonhuis worden geplaatst. Over het algemeen zijn minimale bouwkundige aanpassingen nodig, waardoor een woonhuislift geschikt is voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Laat u daarom goed informeren over de mogelijkheden van een woonhuislift.

Soorten woonhuisliften

Woonhuisliften onderscheiden zich grofweg in 2 groepen:

  • Spindelaangedreven woonhuisliften en
  • Hydraulische woonhuisliften.


Spindelaangedreven woonhuisliften zijn met name aantrekkelijk vanwege de beperkte afmetingen en geringe bouwkundige eisen. Er zijn ook nauwelijks bouwkundige voorzieningen benodigd. Zo worden ze geleverd met een zelfdragende schacht.

Een hydraulisch aangedreven woonhuislift is zeer stil en comfortabeler in gebruik. Beide installaties zijn leverbaar met automatische schuifdeuren en volledig automatische bediening.

Voor uw eigen veiligheid en gemak is het noodzakelijk om elk jaar onderhoud te laten plaatsvinden aan uw woonhuislift. Zo bent u er zeker van dat uw woonhuislift altijd operationeel is, zonder storingen. Met Qlift kunt u een voordelig onderhoudscontract afsluiten, zodat u te allen tijde verzekerd bent van het jaarlijkse onderhoud aan uw woonhuislift en in het geval van storing komt de monteur van Qlift snel bij u langs om de storing aan uw woonhuislift te verhelpen.

Opties woonhuisliften

Het zal u niet verbazen dat een woonhuislift van Qlift ook met veel verschillende opties geleverd kan worden. Dan gaat het in de eerste plaats om functionele opties, zoals het hefvermogen, deurbreedte en aan hoeveel zijden er deuropeningen zijn. Daarnaast zijn er zogenaamde gemaksopties. Deuren kunnen bijvoorbeeld mechanisch en elektrisch worden bediend. En er zijn opties zoals sleutelgeschakelde bediening en beglazing rondom. Daarnaast is de uitstraling ook van belang en bepaalde opties kunnen een woonhuislift ook het technologische middelpunt van uw woonhuis maken.

Qlift levert prijstechnisch zeer interessante spindelaangedreven liften, maar kan daarnaast hydraulische maatwerkliften in vrijwel elke maat leveren. De woonhuislift kan naar iedere wens worden uitgevoerd, zoals met overnamebesturing en schuifdeuren. Qlift verzorgt zeer veilige installaties, die voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. De levertijden zijn kort en de montagetijd minimaal om voor zo min mogelijk overlast in huis te zorgen. Qlift rekent u graag alle mogelijkheden voor rondom de installatie van uw woonhuislift. Ook kan een expert van Qlift precies nagaan of er bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Indien dit het geval is, dan kan Qlift de benodigde bouwkundige aanpassingen volledig uit handen nemen. Op deze manier bent u verzekerd van een totaaloplossing. U heeft zo geen omkijken naar de installatie van uw woonhuislift.

Liftonderhoud door de experts van Qlift