Recent hebben onze monteurs Daniël en Jordy in Zevenbergen op keurige wijze een pittig renovatieproject afgerond. De handbediende tweedelige schachtdeuren van de goederenlift op de begane grond en eerste verdieping zijn compleet vervangen. Het gebruik en de afmetingen van de deuren (2,4m hoog en 2,5m breed) hebben mede bepaald dat wij  voor hoogwaardige kwaliteit deuren hebben gekozen. Zwaar zowel in de zin van kwaliteit als in de zin van gewicht, vraag er naar als je de monteurs spreekt 😉

De schachtdeuren bevonden zich door intensief en langdurig gebruik in een dermate slechte staat dat een veilige en betrouwbare werking van de lift in het geding kwam. Door vervanging van de deuren zijn onnodige deurstoringen van de lift voorkomen en kunnen de gebruikers weer veilig en betrouwbaar gebruik maken van de lift.

Wilt u meer lezen over liftstoringen veroorzaakt door liftdeuren dan verwijzen wij naar ons nieuwsitem: https://www.qlift.nl/liftdeuren/

Kenmerken liftrenovatie-liftdeuren

Type installatie: TES

Hefvermogen   : 4000kg

Aandrijving      : hydraulisch

Stopplaatsen    : 2

Oplevering       : 2022

 

Als onderhoudspartij vinden wij het belangrijk dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de lift. De gebruikers van een lift zijn vaak erg afhankelijk van de lift. Dit is de reden dat wij een preventief advies uitbrengen op basis van MJOP en de bevindingen van de onderhoudsmonteur. Aan de VvE / klant laten wij de keuze correctief of preventief vervangen van cruciale onderdelen. Als het besef er maar is dat een correctieve denkwijze vaak voor een langere stilstand zorgt, dan kan men de keuze weloverwogen maken.

Wilt u onnodige storingen aan de lift voorkomen en bent u op zoek naar een onderhoudspartij met een pro actieve houding? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 0251-321390.

 

Service & Onderhoud

Een lift dient te allen tijde goed onderhouden te worden. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk  om de veiligheid en betrouwbaarheid van een liftinstallatie te garanderen. Een liftinstallatie dient naast het onderhoud tevens iedere 18 maanden gekeurd te worden door een onafhankelijke instantie. Op deze manier zijn de eigenaar en de gebruikers van de lift er van verzekerd dat zij de lift veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Een lift bezitten brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, waarbij de lift moet voldoen aan alle wettelijke eisen. Een keuring is in principe niet meer dan een formaliteit als u het onderhoud van uw lift gedegen en kundig laat uitvoeren. En vakkundig liftonderhoud kunt u wel aan Qlift overlaten, dat laten wij dagelijks zien bij de liften die bij het ons in onderhoud zijn.

 

Optimale exploitatiekosten door liftonderhoud

Onderhoud van uw liftinstallatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de beschikbaarheid en de kostenbeheersing. Een storing kost geld en zorgt voor ongemak. Door gedegen onderhoud wordt dit voorkomen. Goed liftonderhoud heeft een positief effect op de beheersbaarheid van de exploitatiekosten van een liftinstallatie.
Door gedegen periodiek liftonderhoud worden de exploitatiekosten dus geoptimaliseerd. In de eerste plaats worden ze veel meer voorspelbaar. Doordat er veel minder storingen optreden, vertonen de uitgaven rondom uw liftinstallaties niet meer zo’n grillig verloop. Ten tweede worden de exploitatiekosten ook nog eens verlaagd omdat grote vervangingen door goed onderhoud worden uitgesteld.
En uiteraard wordt veel stress voorkomen die er vaak komt kijken bij liftstoringen. Geen dringende telefoontjes meer ’s avonds of in het weekend, maar lekker genieten van uw vrije tijd.